Çözüm Ortaklarımız

Adaletli, şeffaf, güvenilir, yenilikçi ve dinamik kurumsal değerlerimiz ile neo hızında kaliteli hizmeti ve sorumluluğu, müşterilerine, tedarikçilerine ve topluma sağlamak.

Biz Allianz’ız...

Müşteri memnuniyeti ve teknoloji odaklı yeni nesil sigortacılığın öncülüğünü yapmak, toplumun yaşam kalitesini artıran sosyal bir marka olmak vizyonuyla çalışırız.Toplumumuz için buradayız. Müşterilerimizin sağlıklarını, yıllar boyunca oluşturdukları varlıklarını korumak, hayatlarının tüm evrelerinde kendilerinin ve ailelerinin yanında olmak için varız.

İşimizin merkezinde “korumak” var. Amacımız insanlığın gelişimi adına insanlar için önemli olanı korumak. AXA Sigorta olarak bu amacı yalnız işimiz olan sigortacılıkla sınırlandırmıyoruz. Finansal performansımızı ve işimizin büyümesi ile ekonomik, ekolojik ve toplumsal unsurlar arasında bir dengeyi kurmak adına sürdürülebilirliği işimizin bir parçası haline getiriyoruz. İnsanların ve gezegenin iyiliğini gözeten adımlar olmaksızın böylesine köklü bir yolculuğun mümkün olmayacağına inanıyoruz.
1960’tan bu yana müşteri odaklı ve yenilikçi vizyonunu sürdürülebilir adımlarla ileriye taşıyan Aksigorta, bireysel ve kurumsal müşterilerine, 10 bölge müdürlüğü, 664 çalışan, 3000'e yakın bağımsız acente, 782 Akbank şubesi, 69 broker ve 5.750'ye yakın anlaşmalı kurum ile hizmet vermektedir.
Unico Sigorta olarak sigortacılığın kişiye özel olması gerektiğine inanıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlıyor ve yaşamınızı kolaylaştırmak için kişiselleştirilmiş çözümler sunuyoruz.
Doğa Sigorta Yerli bir şirket olarak güçlü mali yapısı, teknolojiye uyumu, sosyal sorumlulukta topluma getirdiği fayda, şeffaflığı, ulaşılabilirliği, yenilikçi yaklaşımı, etik değerlere ve sözlerine sadık olması özellikleriyle sektörde en güvenilen şirketler arasındadır.
Sompo Sigorta, yerküredeki yaşamın devamlılığını ciddi boyutta tehdit eden küresel ısınma ve iklim değişikliği konusunda önce toplumsal sonra bireysel düzeyde farkındalık yaratacak 360 derecelik uzun soluklu bir kurumsal sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.
Alman sigorta devi Talanx Group ailesine dahil olan HDI Sigorta AŞ, yüzlerce acentesiyle Türkiye’nin her noktasında hizmet sunuyor, müşterilerini uluslararası bu ekonomik gücün bütün olanaklarıyla buluşturuyor!